Home Informatie Agenda Attracties

Meikermis Groningen:
De grootste, goedkoopste en hoogste kermis van het noorden!

Donderdag 9 mei a.s. start de grote Meikermis. Maar liefst 12 dagen lang een spetterend feest voor jong en oud in het gezellige centrum van de Martinistad.
Tal van sensationele en spectaculaire attracties afgewisseld met nostalgische draaimolens en andere attracties. Voor elk wat wils.

Goedkoop naar de kermis kan in Groningen!
Wist u dat er een maximale ritprijs geldt op de Groninger Meikermis?
Op de Grote Markt en Vismarkt is die voor de kinderattracties maximaal € 2,50, voor het grootvermaak € 3,00 en
de Airborne maximaal € 4,00!
Ook is dit jaar de Kermiseuro weer terug, die u vanaf begin mei op de warenmarkt in Groningen krijgt bij besteding van minimaal € 5,00.

Nostalgische kermis op de Ossenmarkt: Alle attracties 1,50 euro!

Ook dit jaar staat de grote nostalgische kermis weer op de Ossenmarkt.
Geniet van de attracties uit de tijd van je ouders en grootouders. De prijs is zeker nostalgisch: alle attracties hebben een maximale ritprijs van slechts € 1,50!
Lees meer >

Ook dit jaar is ie er weer: de Kermiseuro
Vanaf begin mei krijgt u bij besteding van € 5,00 op de Groninger Warenmarkt een waardebon van 1 euro. Deze zogenaamde "Kermiseuro" kunt u als betaalmiddel gebruiken op de Meikermis bij een attractie naar keuze. Deze Kermiseuro is alle dagen geldig de periode van 9 t/m 20 mei 2024. Meer info>>>

Facebook
Bent u fan van de Meikermis en wilt u op de hoogte blijven van de spannendste nieuwtjes en speciale acties? Of kans maken op 5 vrijkaarten of andere leuke prijzen? Like dan de Facebook pagina van de Meikermis.
Deze pagina vindt u hier >>>

Time laps opbouw Meikermis Groningen
Bij de opbouw van een kermis komt heel wat kijken. Welke attractie staat op welke plek, wanneer mag er opgebouwd worden en hoe verloopt het transport? Voor het kermisteam een uitdaging om alles goed te laten verlopen.
De opbouw van de Meikermis is vastgelegd in een time-laps.
Bekijk hoe de kermis vorm krijgt: Youtube >>

Stadjerspas
Ook dit jaar kunnen mensen met een Stadjerspas weer voordelig kermis vieren. Kijk op www.stadjerspas.nl voor meer informatie!
© Studio Alex Pijl - Disclamer >